People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Comunicare asertiva

Workshop-ul “Comunicare Asertiva” se adreseaza institutiilor (publice, private, organizatiilor ne/non-guvernamentale) sau persoanelor particulare care doresc sa-si optimizeze abilitatile comunicationale.

A comunica asertiv inseamna a spune ceea ce te deranjeaza, ceea ce nu este in concordanta cu considerentele tale, dar intr-o maniera in care ceilalti sa nu se simta amenintati, ofensati sau atacati de parerea ta (in astfel de situatii fiind mai degraba vorba de un stil comunicational agresiv), dar nici sa nu ajungi sa acumulezi frustrari, ori sa cladesti conflicte interioare din cauza faptului ca nu ti-ai spus opinia (asa cum este in cazul persoanelor care au un stil comunicational pasiv).

Tehnicile de comunicare asertiva sunt utile atat la locul de munca (in comunicarea cu colegii, cu middle-managerii ori cu superiorii directi), cat si in viata personala (in diferite situatii sociale, in comunicarea cu persoanele dificile) sau in viata de familie (pentru o mai buna gestionare a sarcinilor din sfera activitatilor casnice si de ingrijire).

Daca vrei sa inveti cum sa comunici asertiv, ori daca ai vrea sa ai oameni care comunica asertiv in compania ta, nu ezita sa ne contactezi.

Te asteptam cu drag la sedintele noastre,

Carmen Simona Sbarna
Psiholog Specialist, Psihoterapeut si Coach
Contact: office@peopledevelop.ro; 0724.813.112.
Top