People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Workshop De Constelatii Familiale – 6 Octombrie 2018

Carmen Simona Sbarna

Psihoterapeut sistemic si facilitator constelatii

mobil: 0724.813.112

Metoda Constelatiilor Familiale a fost dezvoltata in ultimii 20 de ani de catre psihoterapeutul german Bert Hellinger, impreuna cu alti mari psihologi si psihoterapeuti contemporani (Franz Rupert – Splits of Soul si alte lucrari pe trauma, Barbara Morgan – psihoterapeut gestalt si altii din diverse tari: Spania, Italia, Anglia etc. care in prezent formeaza facilitatori si in Romania).

Cu ajutorul Constelatiilor putem patrunde in spatiul din interiorul nostru, in cadrul securizant facilitat de un proces terapeutic de grup, care desi se adreseaza fiecarei persoane in parte, de el beneficiaza intreaga familie si toti participantii.

Se pot aborda problemele vietii noastre curente: divort, separare, relatii distante sau rupte cu copii din casnicii anterioare sau din relatia actuala; dificultatea de a intemeia o familie (cand aceasta dorinta totusi exista), depresia, stari de neliniste si anxietate apparent fara motiv, sindromul ADHD la copii, alcoolismul, relaţiile proaste cu persoanele de sex opus sau de acelaşi sex, ideaţia şi tentativele suicidare, eşecurile repetate, sentimentul de alienare şi de lipsă de rost în lume, bolile fizice si psihice, surplusul de greutate, imposibilitatea (aparentă) de a concepe un copil şi altele.

Aceste probleme pot apărea la o persoană (sau mai multe din generatii diferite) dintr-o familie ca urmare a unor evenimente semnificative care au avut un impact asupra sistemului familial: moartea timpurie a părintilor sau bunicilor; abandon, pierderi de sarcină, morţi premature, avorturi; crime, morţi tragice şi accidentale; pierderea subită a partenerului de viată; adoptii; relatii rupte şi divort; experiente de război; victime si autori de crime şi nedreptăţi; secrete de familie; indivizi care au fost alungati din familie, dezmoşteniţi.

Tariful promotional este: 300 lei/ persoana/weekend

Pentru membii din aceeasi familie vom face reducere 10%.

Taxa de inscriere nerambursabila este de 200 lei si va fi platita cash in momentul inscrierii sau prin transfer bancar in contul centrului pe care il veti primi la cerere.

Va asteptam cu drag pentru inscrieri la telefon: 0724.813.112 (Simona)

Ori pe email: office@peopledevelop.ro

Va astept cu drag,

Simona Sbarna

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top