People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Workshop Constelatii Familiale 14 si 15

Procesul Constelatiilor este dedicat sa aduca laolalta ceea ce a fost despartit, sa vindece prin reconciliere, sa ne aduca laolalta in respectul inimii si sa ne miscam mai departe cu profunda acceptare si dragoste fata de viata asa cum este ea.

Constelaţiile Familiale sunt o metoda experientiala de a ne vindeca viata si sufletul nostru si al familiei noastre prin vindecarea legaturilor care au fost intrerupte sau denaturate in sanul unei familii de-a lungul a mai multor generatii, datorita unor evenimente dramatice sau nefericite.

Constelatiile ne arata ca te poti simti complet atunci cand toti cei care apartin sistemului tau si-au gasit un loc in inima ta. Sa vezi si sa accepti cu iubire adevarul a ceea ce este, reprezinta sfarsitul suferintei. Cand ai atins asta esti liber sa te dezvolti si sa mergi mai departe.

Cu ajutorul Constelatiilor putem patrunde in spatiul din interiorul nostru, unde iertarea, impacarea, compasiunea si reconcilirea cu trecutul nostru, familiile nostre ne redeschid calea catre sursa vietii –IUBIREA. Grupul de lucru prin metoda constelatiilor este un cerc de vindecare printr-un proces terapeutic de grup, care desi se adreseaza fiecarei persoane in parte, de el beneficiaza intreaga familie si toti participantii.

Dacă vreunul dintre membrii familiei este uitat, nerespectat, exclus sau desconsiderat în vreun fel, cineva dintr-o generaţie ulterioară îi va repeta destinul împărtăşind un scenariu de viaţă asemănător. Numai atunci când recunoaştem şi onorăm destinele dificile ale celor care ne-au precedat, si le oferim un loc in inima noastra, „Ordinea Dragostei” poate fi restabilita şi lanţul destinelor tragice se rupe.

In procesul constelatiilor legaturile inconstiente ale unei persone cu evenimentele traumatice din trecutul familiei sunt readuse la suprafata si redirectionate cu blandete si iubire catre cel caruia ii apartine aceasta tragica soarta.

Probleme precum cele de mai jos îşi pot găsi rezolvarea cu ajutorul Constelaţiilor:

Divort, separare, relatii distante sau rupte cu copii din casnicii anterioare sau din relatia actuala; dificultatea de a intemeia o familie (cand aceasta dorinta totusi exista), depresia, stari de neliniste si anxietate aparent fara motiv, sindromul ADHD la copii, alcoolismul, relaţiile proaste cu persoanele de sex opus sau de acelaşi sex, ideaţia şi tentativele suicidare, eşecurile repetate, sentimentul de alienare şi de lipsă de rost în lume, bolile fizice si psihice, surplusul de greutate, imposibilitatea (aparentă) de a concepe un copil şi altele.

Aceste probleme pot apărea la o persoană (sau mai multe din generatii diferite) dintr-o familie ca urmare a unor evenimente semnificative care au avut un impact asupra sistemului familial: moartea timpurie a părintilor sau bunicilor; abandon, pierderi de sarcină, morţi premature, avorturi; crime, morţi tragice şi accidentale; pierderea subită a partenerului de viată; adoptii; relatii rupte şi divort; experiente de război; victime si autori de crime şi nedreptăţi; secrete de familie; indivizi care au fost alungati din familie sau dezmoşteniţi.

Pozitia de reprezentant intr-o constelatie este o modalitate de a servi la vindecarea celor pe care ii reprezinti si iti poate aduce si un mare dar de vindecare personala.

Workshopul va fi facilitat de:

Carmen Simona Sbarna, psihoterapeut

Tariful este: 200 lei/ persoana.

Taxa de inscriere este de 50 lei si va fi platita cash in momentul inscrierii sau prin transfer bancar.

Va astept cu drag pentru inscrieri sau relații suplimentare la telefon: 0724.813.112

sau email: office@peopledevelop.ro

Numarul minim de participanti este de 10 persoane si maxim 15 persoane.

Locurile vor fi ocupate in ordinea inscrierii.

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top