People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Stagiu de practica in Psihologia Muncii si Organizationala

In cadrul acestui stagiu de practica in psihologia muncii veti invata tehnicile de interviu in cadrul procesului de recrutare si selectie, veti dobandi abilitati practice de intocmire a fiselor de post, veti insusi notiunile de baza despre evaluarea resurselor umane si veti beneficia de o cazuistica bogata din companii autohtone si multinationale.
Se vor parcurge urmataorele tematici generale:
– Care este locul si rolul psihologului organizational pe piata muncii(corporatii, cabinet privat sau institutiile publice)
– Invatarea testelor aptitudinale si a metodelor de scorare in vederea recrutarii, selectiei si insertiei de personal
– Modalitati de evaluare psihologica a grupurilor in vederea efectuarii psiho-diagnozelor organizationale
– Corelatia directiilor importante: evaluarea performantelor salariatilor, sistemul de compensatii si beneficii si planificarea carierei de la angajare pana la exit-ul din organizatie

Acest stagiu ofera studentilor/absolventilor oportunitatea de a se familiariza cu experienta si activitatea psihologilor din domeniul organizational, de a lua la cunostinta reglementarile actuale cu privire la posibilitatea/cerintele/conditiile de a deveni psiholog autorizat (programul fiind flexibil si in functie de activitati).

Desfasurarea Practicii: Practica se va derula pe parcursul a 3 zile de lucru intensiv in weekend in tara si saptamanal(3 sapatamani consecutiv) in Bucuresti, in functie de programul studentiolor la facultate.

Costuri: Sesiunea de practica va începe dupa constituirea grupei de minim 15 studenti/absolventi si maxim 50, data de începere fiind comunicata ulterior (prin e-mail sau direct prin telefon dupa înscriere). Cursurile teoretice/practice si materialele de curs au un cost de 600 ron/30 ore de practica de specialitate. Taxa se va achita integral la prima intalnire.

Pentru detalii si inscrieri: telefon: 0724.813.112 / mail: office@peopledevelop.ro ; pentru plata taxei de inscriere de 300 lei (din cei 600 lei). Plata taxei de inscriere se va face cash la sediul centrului.

Traineri:
Carmen Simona Sbarna, cu experienta de 8 ani in Resurse Umane si psiholog organizational de 11 ani
Violeta Popa, psiholog specialist

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top