People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Servicii integrate de terapie ABA

Oferim pachet complex de tratament pentru copiii cu CES ce include: evaluare initiala, plan de terapie, terapie ABA, logopedie, coordonare si monitorizare.

Afla mai multe

constelatii familiale

Workshop Constelatii familiale

Organizam workshopuri de constelatii familiale pentru vindecarea si tratarea sufletului, online sau fata in fata.

Afla mai multe

Stagii de practica pentru studentii si masteranzii la psihologie pentru anul universitar 2021-2022

Organizam stagii de practica pentru studentii si masteranzii la psihologie.
Va asteptam la inscrieri incepanad cu data de 01.10.2021

Afla mai multe

dezvoltare personala studenti - psihologie

Dezvoltare Personala ON LINE sau FATA IN FATA pentru copii, adulti si adolescenti

Grupul abordeaza o gama variata de tematici, putandu-se desfasura online sau fata in fata.

Afla mai multe

Cabinet psihologic - psihologie

Cautam terapeuti ABA, ocupationali si logopezi

Colaborarea presupune lucrul si deschiderea catre copii si parinti la centrul nostru din Militari sau la domiciliul clientilor.

AFLA MAI MULTE

Cautam medici Neurologi si Psihiatri pentru colaborare

Ne marim echipa cu urmatoarele categorii de medici: psihiatru pentru adulti, psihiatru pentru copii, neurolog pentru adulti, neurolog pentru copii si neuropsihiatru.

AFLA MAI MULTE

Strategii incluzive in activitatile didactice

Strategii incluzive in activitatile didactice

Curs pentru cadre didactice, educatori, institutii, shadow-eri, psihologi, logopezi si terapeuti ABA incepand cu data de 01.10.2021

Consiliere psihologica online

cabinet psihologic, psihoterapie, online

Psihoterapia online este un stil terapeutic aparte si poate trata in sine doar anumite probleme sau dificultati aparute in viata clientilor nostri cum ar fi: temeri, frici, anxietate, fobii, depresii de orice natura, dependente, atac de panica, dezvoltare resurse interioare, planuri si proiecte de viitor, obiective personale si de business, time management sau orice tematica abordata din perspectiva business, profesie, life coaching.

Din punctul de vedere al eficientei, consideram ca are efect si se poate lucra la fel de bine ca in abordarea clasica, cea din cabinetul de psihoterapie, in masura in care atat clientul cat si terapeutul sunt implicati si dornici 100% sa rezolve problema. Un aspect important al acestei abordari il reprezinta faptul ca ambele abordari se focuseaza pe eficientizarea procesului: se poate urmari mai bine consumul de timp alocat unei sedinte, care au fost obiectivele generale si specifice ale şedinţei, putându-se monitoriza mai usor rezultatele. Are o tendita oarecum impersonala, fiind o mai degajata, fara implicarea si avantajul tehnicilor emotionale sau a celor corporale.

Tarife si servicii speciale pe perioada instituirii masurilor de combatere a noului Coronavirus:

  • 100 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie individuala ONLINE pentru adultii si adolescenti;
  • 200 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie de familie si cuplu ONLINE;
  • 100 lei sedinta de terapie ABA ONLINE;
  • 80 lei sedinta de logopedie ONLINE.

In general se lucreaza cu tehnicile din Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala, avandu-se la baza anumite principii specifice acestei orientari.

Este important de subliniat urmatorul aspect: nu toti psihologii sau psihotearpeutii pot lucra online. In functie de orientarea fiecaruia, de abordarea, respectiv de tehnicile utilizate, o parte din psihologi se pot mula pe nevoile clientilor, pe cand alti colegi prefera varianta clasica, anume sedinta desfasurata in cabinetul de psihologie.

Intr-adevar, prezenta in cabinet este o dovada certa ca atat psihologul cat si clientul isi doresc sa rezolve problema 100%, ca aloca timp, energie, bani si cunostinte pentru indeplinirea sarcinilor stabilite. Avand o experienta de peste 8 ani ca psihoterapeut, imi amintesc constant cat de complexe sunt mecanismele de aparare ale oamenilor, iar rezistentele acumulate in timp ii impiedica pe acestia sa evolueze.

Intr-o zi, asteptam o clienta noua la cabinet care intarziase deja de 10 minute cand am primit mesajul urmator: “Buna ziua, am ajuns in zona cabinetului dvs. cu chiu cu vai si am realizat ca nu voi putea da curs intalnirilor din cauza distantei si a traficului. Imi cer scuze pentru inconvenient, as fi urcat insa atat distanta cat si pretul mi se par destul de mari si ma impiedica sa imi asum o astfel de responsabilitate”. Acest mesaj confirma afirmatia de mai sus: drumul parcurs pana la cabinet, distanta si plata serviciului fac parte din cadrul terapeutic general si sunt un bun indicator al implicarii, efortului si etapei in care se afla clientul: este sau nu pregatit pentru a se “arunca in ape adanci”? Imi place sa vad procesul terapeutic ca pe o etapa de initiere, initiere pe care este important sa fii pregatit sa o parcurgi (cu toate implicatiile de timp, bani, distanta si efort).

Psihotearpia online implica un proces mai simplist si de cele mai multe ori intretine problema sau o accentueaza in loc sa o simplifice cum ar fi de dorit. Ea este utila doar in cazul in care un specialist va recomanda acest lucru si decideti ca atat puteti face momentan pentru binele dumneavoastra.

Te asteptam cu drag la sedintele noastre,

Carmen Simona Sbarna
Psiholog Specialist, Psihoterapeut si Coach
Contact: office@peopledevelop.ro; 0724.813.112.
Top