People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Terapie Aba, Logopedie si Consiliere psihologica copii de la A la Z

Incepand de la 1 Octombrie 2020 am lansat pachete complexe de tratament pentru copii ce includ: evaluare initiala, plan de terapie, terapie Aba si logopedie, cursuri pentru parinti, coordonare si supervizare post tratament.

Afla mai multe

constelatii familiale

Nou Workshop Constelatii familiale ON LINE prin Skype sau Zoom

Nou!!! Incepand din aceasta toamna (Septembrie 2020)organziam workshop-uri de constelatii faamiliale on line pentru vindecarea si tratarea sufletului!

Afla mai multe

Practica ON – LINE pentru noul an universitar 2020-2021

Organizam stagii de practica ON-LINE pentru studentii si masteranzii la psihologie pentru noul an universitar 2020-2021 prin video conferinta pe Skype sau Zoom: Asteptam studentii din toata lumea sa participe la cursurilor noastre on-line: Romania, Europa, America sau de pe orice alt continent

Afla mai multe

dezvoltare personala studenti - psihologie

Dezvoltare personala ON LINE de grup pentru copii, adolescenti si adulti

2 Noiembrie 2020 de la 10:00 la 16:00

Afla mai multe

Cabinet psihologic - psihologie

Cautam psihoterapeuti ABA si specialisti in Logopedie

Colaborarea presupune lucrul si deschiderea catre copii si parinti la centrul nostru din Militari sau la domiciliul clientilor.

AFLA MAI MULTE

Cautam medici colaboratori: Psihiatrii si Neurologi

Debutanti sau Rezidenti

AFLA MAI MULTE

Consiliere psihologica si psihoterapie ON LINE pe toata perioada instalarii Starii de Urgenta

cabinet psihologic, psihoterapie, online

Psihoterapie online / via Skype

Psihoterapia online/via Skype sau prin video conferinta pe WatsApp sau pe Facetime este un stil terapeutic aparte si poate trata in sine doar anumite probleme sau dificutatati aparute in viata clientilor nostrii cum ar fi: temeri, frici, anxietate, fobii, depresii de orice natura, dependente, atac de panica, dezvolatre resurse interioare, planuri si proiecte de viitor, obiective personale si de business, time management sau orice tematica abordata din perspectiva business, profesie, life coaching.

Din punct de vedere al eficientei, consideram ca are efect si se poate lucra la fel de bine ca in abordarea clasica; cea din cabinetul de psihoterapie, in masura in care atat clientul cat si terapeutul sunt implicati si dornici de rezolvare 100%. Un aspect important al acestei abordari il reprezinta faptul ca ambii se focuseaza pe eficientizarea procesului: se contorizeaza si se poate urmari mai bine consumul din timpul unei sedintei, care au fost obiectivele de sedinta generale si cele sspecifice si putem extrage mai usor rezultatele. Are o tendita oarecum impersonala si este o abordare mai degajata, fara implicarea si avantajul tehnicilor emotionale sau a celor corporale.

Tarife si servicii speciale pentru perioada instalarii starii de urgenta datorita epidemiei de corona virus:

  • 100 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie individuala  ON LINE pentru adultii si adolescenti
  • 200 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie de familie si cuplu ON LINE
  • 100 lei sedinta de terapie ABA ON LINE
  • 80 lei sedinta de logopedie ON LINE

In general se lucreaza cu tehnicile din psihoterapia cognitiv-comportamentala si are la baza anumite principii specifice acestei orientari, fiind recomandata cu success in cazuri anumitor afectiuni si contraindicate sau mai putin recomadata in cazul unor probleme mai acute sau a traumelor severe.

Este important de subliniat si un alt aspect: nu toti psihologii sau psihotearpeutii pot lucra via internet. In functie de orientarea fiecaruia, de abordarea si tehnicile utilizate o parte dintre psihologi se mot mula pe nevoile clientilor, pe cand multi colegi prefera varianta clasica si anume sedinta desfasurata in cabinetul de psihologie.

Intr-adevar prezenta in cabinet este o dovada certa ca atat psihologul cat si clientul isi doresc sa rezolve problema 200% si isi aloca timp, energie, bani si cunostinte pentru indeplinirea acestei sarcini.
Avand o experienta de peste 8 ani ca psihoterapeut, imi amintesc constant cat de complexe sunt mecanismele de aparare ale oamenilor, iar rezistentele accumulate in timp ii impiedica sa evolueze. Intr-o zi, asteptam o clienta noua la cabinet care intarziase deja de 10 minute cand am primit mesajul urmator:

“Buna ziua, am ajuns in zona cabinetului dvs. cu chiu cu vai si am realizat ca nu voi putea da curs intalnirilor din cauza distantei si a traficului. Imi cer scuze pentru inconvenient, as fi urcat insa atat distant cat si pretul mi se par destul de mari si ma impiedica sa imi iau o astfel de responsabilitate”
Acest mesaj confirma afirmatia de mai sus: drumul parcurs pana la cabinet, distanta si plata servicului respectiv fac parte din cadrul terapeutic general si sunt un bun indicator al implicarii, efortului si etapei in care se afla clientul: este pregatit sau nu pentru a se “arunca in ape adanci”? Imi place sa vad procesul terapeutic ca pe o etapa de initiere si pentru care este important sa fii pregatit sa o parcurgi cu toate implicatiile de rigoare: timp, bani, distanta, efort pentru o pleiada de schimbari care vor veni toate la pachet.
Psihotearpia online implica un proces mai simplist si de cele mai multe ori intretine problema sau o accentueaza in loc sa o simplifice cum ar fi de dorit. Ea este utila doar in cazul in care un specialist va recomanda acest lucru si decideti ca atat puteti face momentan pentru binele dumneavoastra.

Va astept pentru prgramari la telefon:
0724.813.112
Carmen Simona Sbarna
Psihoterapeut
Top