People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Testare si evaluare top management

Avem psihologi specializati in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala. De aceea, externalizam serviciile noastre de tesare si evaluare a top managementului.

Testarea si evaluarea managementului de top consta in analiza psihologica a angajatilor firmei/ONG-ului/OG-ului sau companiei dumneavoastra. Testarea va fi realizata prin intermediul evaluarii clinice.

Evaluarea clinica presupune doua etape:

 • Interviul clinic – este etapa de evaluare psihologica de sorginte calitativa, etapa in care aplicantul raspunde la intrebarile psihologului clinician/specialistului in Psihologia Muncii si Organizationala, acesta evaluand raspunsurile, limbajul verbal, non-verbal si paraverbal al aplicantului, per ansamblu, intreaga conduita a persoanei evaluate pe parcursul sedintei;
 • Evaluarea pe baza de scale/chestionare – aceasta este etapa de evaluare psihologica de sorginte cantitativa, evaluare bazata pe aplicarea, analiza, scorarea si raportarea rezultatelor pe care aplicantul le obtine ca urmare a completarii diverselor chestionare sau a scalelor de personalitate.
 • Evaluarea clinica se va solda cu un raport psihologic care va fi inmanat aplicantului si/sau persoanelor care l-au solicitat.

  Daca aveti nevoie de servicii de testare a managementului de top, nu ezitati sa ne contactati.

  Tariful evaluării per aplicant va fi stabilit în urma unei discuții telefonice (în funcție de numărul de aplicanți, de complexitatea poziției etc.).

  Te asteptam cu drag la sedintele noastre,

  Carmen Simona Sbarna
  Psiholog Specialist, Psihoterapeut si Coach
  Contact: office@peopledevelop.ro; 0724.813.112.
  Top