People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Evaluare periodica si anuala

La locul de munca pot aparea zilnic evenimente neprevazute, stresante, conflicte ocupationale care vor amprenta motivatia, satisfactia, performanta si chiar sanatatea psihica a angajatilor dumneavoastra. Burnout-ul, comportamentele ocupationale contraproductive (precum barfa, hartuirea sau discriminarea) nu pot decat sa destabilizeze angajatul, facandu-l sa nu mai dea acelasi randament, sa nu mai fie implinit pe plan profesional si chiar personal. Pentru a lua in considerare si partea plina a paharului, in cazul in care v-ati decis sa promovati un angajat dar nu stiti in ce masura profilul sau psihologic, sanatatea sa psihica il face candidatul perfect, va invitam sa apelati la serviciile noastre.

Avem psihologi specializati in specialitatea Psihologia Muncii si Organizationala. De aceea, externalizam serviciile noastre de recrutare, selectie, evaluare de personal si intocmire a profilelor angajatilor.

Evaluarea periodica si anuala consta in analiza psihologica a aplicantilor firmei/ONG-ului/OG-ului sau companiei dumneavoastra. Profilul aplicantilor va fi intocmit prin intermediul evaluarii clinice si/sau prin intermediul unor teste care sa masoare motivatia, satisfactia si performanta in munca. La cererea dumneavoastra, putem aplica si alte teste (cum ar fi cele de atentie, cele de logica, de inteligenta sau de gramatica).

Evaluarea clinica presupune doua etape:

 • Interviul clinic – este etapa de evaluare psihologica de sorginte calitativa, etapa in care aplicantul raspunde la intrebarile psihologului clinician/specialistului in Psihologia Muncii si Organizationala, acesta evaluand raspunsurile, limbajul verbal, non-verbal si paraverbal al aplicantului, per ansamblu, intreaga conduita a persoanei evaluate pe parcursul sedintei;
 • Evaluarea pe baza de scale/chestionare – aceasta este etapa de evaluare psihologica de sorginte cantitativa, evaluare bazata pe aplicarea, analiza, scorarea si raportarea rezultatelor pe care aplicantul le obtine ca urmare a completarii diverselor chestionare sau a scalelor de personalitate.
 • Evaluarea clinica se va solda cu un raport psihologic care va fi inmanat aplicantului si/sau persoanelor care l-au solicitat.

  Daca aveti nevoie de servicii de evaluare periodica si anuala, nu ezitati sa ne contactati.

  Evaluarea bazata pe testele de motivatie, satisfactie, performanta in munca sau in baza altor teste aditionale va fi de sorginte cantitativa, partea calitativa reiesind din interviul clinic.

  Daca aveti nevoie de servicii de evaluare periodica si anuala, nu ezitati sa ne contactati. Tarifele per aplicant vor fi stabilite in urma unei discutii telefonice, in functie de numarul angajatilor, respectiv de complexitatea pozitiilor.

  Te asteptam cu drag la sedintele noastre,

  Carmen Simona Sbarna
  Psiholog Specialist, Psihoterapeut si Coach
  Contact: office@peopledevelop.ro; 0724.813.112.
  Top