People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

MARIA LAURA PERCU

Percu Maria Laura este absolventa Facultăţii de Psihologie și Știinte ale Educaţiei, specializarea ei fiind psiho-pedagogie specială, la Universitatea Bucureşti.
In prezent urmeaza cursurile cu frecventa de zi ale unui master în domeniul psiho-pedagogiei speciale.
Avand o experienta de peste 3 ani in terapie ABA si psihopedagogie speciala(logopedie), adora sa lucreze cu cei mici si sa le ofere oportunitati de crestere si dezvoltare tuturor celor care lucreaza cu ea.

În anul 2016, Maria a realizat mai multe vizite în Ungaria, Austria, Slovacia și Praga cu scopul de formare şi schimb de experienţa cu psihologii din tarile respective si cazuri de copii ce prezentau diverse dificultati in dezvoltare.

Are atestat de libera practica pe psihopedagogie speciala si lucreaza de 3-4 ani cu copii tipici si atipici in cadrul unei institutii private ce are ca activiate principala educatia si dezvoltarea armoniaosa a copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 10 ani.
Maria este o persoana voioasă, creativă, dobândind capacitatea de a trece peste orice fel de obstacol, avand un mental calm si optimist.
Cel mai mult îi place să atingă cele mai înalte culmi în toate aspectele, sa ajute si dezvolte copii cu nevoi speciale prin implicare si devotament.

Servicii oferite: Logopedie, terapie ABA, terapie cu copiii cu ADHD si familiile acestora, ateliere pentru copii, dezvoltare personala copii, adolescenti si adulti.

– Evaluare logopedica copii/adulti 150 lei/durata 90 minute
– Logopedie copii 50 minute – 100 lei
– Logopedie copii 40 minute – 80 lei
– Logopedie adulti 50 min -120 lei
– Pachet 10 sedinte logopedie copii 50 minute- 700 lei cu achitare in avans
– psihoterapie copii 50 minute- 150 lei
– Terapie ABA-120 lei/sedinta de 50 minute

Top