People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

ANDREEA ROMAN

Despre mine

Ghidata de pasiunea pentru bunastarea si sanatatea mentala a celor ce ii solicită ajutorul, Andreea este Masteranda in Psihologie Clinica si Interventie Psihologica, membră in cadrul Colegiului Psihologilor (COPSI) ca Psiholog Clinician (psihodiagnostic, evaluare psihologica si interventie clinica).

Specializată in Consiliere pentru Dezvoltare Personala şi Vocationala, capabila sa inteleaga si sa ajute in gestionarea eficienta a situatiilor solicitante prin care treceti, implicandu-se in fiecare etapa a procesului terapeutic, fiind o fire intelegatoare, empatica si deschisa, avand peste 200 de ore de Dezvoltare Personala.

In curs de formare in cadrul Societatii de Psihodrama J.L. Moreno pentru a dobandi noi metode ce pot fi folosite în cadrul procesului psihoterapeutic. Psihodrama este o abordare eclectica, ce este usor de transpus in spatiul cotidian, avand efect de lunga durata si facand posibila interventia pe o gama variata de simptomatologii si diagnostice, atat la nivel de grup cat şi individual.

Top