People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Workshop de Constelatii familiale

Dragii mei,

Va invit la un nou workshop de constelatii familiale

Pentru participare trimiteti un sms la telefon 0724.813.112 sau un e-mail la office@peopledevelop.ro cu numele dvs., numarul de telefon si dorinta de participare la workshop.

Metoda Constelatiilor Familiale (Reprezentari Sistemice de Familie) ajuta la explorarea directa si clara a cauzei problemei aduse in lucru, dar care ofera totodata primii pasi in procesul de vindecare personala si familiala, daca nu chiar rezolvarea mult asteptata. Cei care au experimentat aceasta metoda terapeutica spun ca efectul ei echivaleaza cu efectul a 10 sedinte de psihoterapie individuala pe tema sau nevoile fiecaruia.

Eu cel putin, avand o dubla calitate de psihoterapeut experimentat si facilitator de constelatii recomand atat clientilor mei, cat si celor care ma intreaba despre efectul si scopul constelatiilor, imbinarea mai multor metode psihoterapeutice mai ales in cazul traumelor adanci pe care refuzam uneori sa le scoatem la lumina: psihoterapie individuala combinata cu constelatii familiale si psihoterapie de grup specifica pe problematica respectiva.

Fiecare dintre cele 3 metode trapeutice abordeaza problematica clientului din perspective diferite si cele de multe ori au efectul dorit: de a patrunde in miezul si nevoile de baza ale clientului si de a rezolva problema sau vindeca ranile sale indiferent de natura lor.

In principiu, problematicile cu care ne confruntam, de la cele mai comune (probleme cu banii, cu gasirea job-ului, locului in viata, a unei relatii, a unei locuinte etc.) la cele existentiale (boli de tot felul, dependente, probleme de relationare in familie, in relatia de cuplu, gasirea propriului sens al vietii etc.) isi au de cele mai multe ori sursa in scenarii din familia noastra care se repeta.

Pentru ca efectul acestor sesiuni sa fie de lunga durata si procesul de vindecare sa decurga lent si natural, participantii ar trebui sa vina la cel putin 5 sesiuni de constelatii consecutiv, iar durata intre intalniri sa fie de cel putin 1 luna.

Tariful promotional este: 250 lei/persoana/weekend

Taxa de inscriere nerambursabila este de 50 lei si va fi platita cash in momentul inscrierii sau prin transfer bancar in contul centrului pe care il veti primi la cerere.

Va astep cu drag pentru inscrieri la telefon: 0724.813.112

Ori pe email: office@peopledevelop.ro

Va astept cu drag,

Carmen Simona Sbarna

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top