All for Joomla All for Webmasters

People Develop Center - Centru de Psihoterapie si Logopedie

Stagiu de practica in Psihologia Muncii si Organizationala

In cadrul acestui stagiu de practica in psihologia muncii veti invata tehnicile de interviu in cadrul procesului de recrutare si selectie, veti dobandi abilitati practice de intocmire a fiselor de post, veti insusi notiunile de baza despre evaluarea resurselor umane si veti beneficia de o cazuistica bogata din companii autohtone si multinationale.

stagiu de practica in psihologia muncii In cadrul stagiului va veti familiariza cu Bateria de Teste Psihologice de Aptitudini Cognitive (BTPAC), elaborată de o echipă de experţi în psihologie şi informatică a grupului COGNITROM, permite compararea profilului aptitudinal al persoanei cu cerinţele aptitudinale ale unui anumit loc de muncă. Bateria formata din 23 de teste poate fi aplicata cu succes atat in consilierea şi orientarea profesională, cat si in recrutarea sau evaluare de personal.

Acest stagiu ofera studentilor/absolventilor oportunitatea de a se familiariza cu experienta si activitatea psihologilor din domeniul organizational, de a lua la cunostinta reglementarile actuale cu privire la posibilitatea/cerintele/conditiile de a deveni psiholog autorizat (programul fiind flexibil si in functie de activitati).

Desfasurarea Practicii: Practica se va derula pe parcursul a 4-6 saptamani in timpul saptamanii in functie de programul studentiolor la facultate.

Costuri: Sesiunea de practica va începe dupa constituirea grupei de minim 6-8 studenti/absolventi si maxim 15-20, data de începere fiind comunicata ulterior (prin e-mail sau direct prin telefon dupa înscriere). Cursurile teoretice/practice si materialele de curs au un cost de 300 ron/30 ore de practica de specialitate. Taxa se va achita integral la prima intalnire.

Pentru detalii si inscrieri: telefon: 0724.813.112 / mail: office@peopledevelop.ro ; pentru plata taxei de inscriere de 50 lei (din 300 lei) cash la sediul centrului sau prin banca.

Detalii plata: 0724.813.112

Echipa de psihologi People Develop Center

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top