People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Dezvoltare personala

Dezvoltare personala - cabinet psihologic

CONSILIERE PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA

Este un proces care acorda asistenta imediata tuturor celor care doresc sa comunice mai deschis si mai eficient, sa-si imbunatateasca relatiile profesionale sau familiale, sa afle cine sunt cu adevarat, sa-si dezvolte talentele si sa-si transforme visele in realitate.

In acest sens, consilierea pentru dezvoltare personala ghideaza, sustine si incurajeaza clientul in inlaturarea blocajelor, confuziei, tensiunilor acumulate, in diminuarea stresului, in dezvoltarea talentelor personale, respectiv in identificarea resurselor proprii si „exploatarea” acestora la adevaratul lor potential.

Consilierea pentru dezvoltare personala se adreseaza persoanelor sanatoase din punct de vedere psihic, dar care se afla intr-o situatie de criza sau care au nevoie sa depaseasca momente dificile cu care se confrunta in viata personala sau profesionala.

Sedintele de consiliere pentru dezvoltare personala se desfasoara intr-un mod non-directiv, fara sa ofere clientului sfaturi sau solutii, fara judecati de valoarea sau orice alta forma de influentare a clientului.

Investigarea situatiilor problema se realizeaza pe baza acordului liber exprimat al clientului, consilierul asigurand confidentialitatea discutiilor.

 • Durata unei sedinte de consiliere este de 50 de minute.
 • In functie de problema formulata de client, pot fi necesare una sau mai multe sedinte de consiliere.
 • Numarul si frecventa sedintelor de consiliere vor fi stabilite impreuna cu clientul si depind de la caz la caz.
 • Te asteptam cu drag la sedintele noastre,

  Carmen Simona Sbarna
  Psiholog Specialist, Psihoterapeut si Coach
  Contact: office@peopledevelop.ro; 0724.813.112.

  Top