People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Terapie ABA, Logopedie si Consiliere psihologica copii si adulti la tarife promotionale

cabinet psihologic

In atentia parintilor si clientilor interesati:

In perioada 15 Iunie -15 Septembrie 2020 oferim discount de 30% clientilor noi si pachete avantajoase la abonamentele copiilor atat la sedintele desfasurate la cabinet(fata in fata) cat si la sedintele defasurate pe skype/on line.

Am luat toate masurile de igiena necesare desfasurarii activitatii noastre in conditii optime de sanatate umana(atat pentru copii cat si pentru adulti): desinfectanti la intrare in cabinet si centru, utilizarea mastilor de protectie de unica folosinta, utilizarea botoseilor de unica folosinta, masurarea temperaturii la intrarea in cabinet atat a personalului angajat cat si a clientilor, distantarea programarilor si dezinfectarea tuturor suprafetelor(inclusiv a materialelor didactice).

Ambele procedee de lucru sunt eficiente atata timp cat clientii cred in specialist si in puterea lor de a se videca.

Terapie ABA /  Logopedie/Consiliere psihologica

Psihoterapia online/via Skype sau prin video conferinta pe WatsApp sau pe Facetime este un stil terapeutic aparte si poate trata in sine doar anumite probleme sau dificutatati aparute in viata clientilor nostrii cum ar fi: temeri, frici, anxietate, fobii, depresii de orice natura, dependente, atac de panica, dezvolatre resurse interioare, planuri si proiecte de viitor, obiective personale si de business, time management sau orice tematica abordata din perspectiva business, profesie, life coaching.

Un aspect important al acestei abordari il reprezinta faptul ca ambii se focuseaza pe eficientizarea procesului: se contorizeaza si se poate urmari mai bine consumul din timpul unei sedintei, care au fost obiectivele de sedinta generale si cele specifice si putem extrage mai usor rezultatele. Are o tendita oarecum impersonala si este o abordare mai degajata, fara implicarea si avantajul tehnicilor emotionale sau a celor corporale.

Tarife si servicii speciale pentru perioada de vara a anului 2020:

  • 100 lei sedinta de Terapie ABA
  • 80 lei sedinta de logopedie 
  • 150 lei de consiliere psihologica si psihoterapie individuala copii si adulti
  • 250 lei sedinta de consiliere psihologica si psihoterapie de familie si cuplu
  • 250 lei evaluare copii pentru planul de terapie sau raport

In general se lucreaza cu tehnicile din psihoterapia cognitiv-comportamentala si are la baza anumite principii specifice acestei orientari, fiind recomandata cu success in cazuri anumitor afectiuni si contraindicate sau mai putin recomadata in cazul unor probleme mai acute sau a traumelor severe.

Intr-adevar prezenta in cabinet este o dovada certa ca atat psihologul cat si clientul isi doresc sa rezolve problema 200% si isi aloca timp, energie, bani si cunostinte pentru indeplinirea acestei sarcini.
Avand o experienta de peste 8 ani ca psihoterapeut, imi amintesc constant cat de complexe sunt mecanismele de aparare ale oamenilor, iar rezistentele acumulate in timp ii impiedica sa evolueze. Intr-o zi, asteptam o clienta noua la cabinet care intarziase deja de 10 minute cand am primit mesajul urmator:

“Buna ziua, am ajuns in zona cabinetului dvs. cu chiu cu vai si am realizat ca nu voi putea da curs intalnirilor din cauza distantei si a traficului. Imi cer scuze pentru inconvenient, as fi urcat insa atat distanta cat si pretul mi se par destul de mari si ma impiedica sa imi iau o astfel de responsabilitate”
Acest mesaj confirma afirmatia de mai sus: drumul parcurs pana la cabinet, distanta si plata servicului respectiv fac parte din cadrul terapeutic general si sunt un bun indicator al implicarii, efortului si etapei in care se afla clientul: este pregatit sau nu pentru a se “arunca in ape adanci”? Imi place sa vad procesul terapeutic ca pe o etapa de initiere si pentru care este important sa fii pregatit sa o parcurgi cu toate implicatiile de rigoare: timp, bani, distanta, efort pentru o pleiada de schimbari care vor veni toate la pachet.
Psihotearpia implica un proces mai simplist si de cele mai multe ori intretine problema sau o accentueaza in loc sa o simplifice cum ar fi de dorit. Este nevoie de multa determinare si perseverenta pentru a ne atinge obiectivele propuse.

Va astept pentru prgramari la telefon:
0724.813.112
Carmen Simona Sbarna
Psihoterapeut

Related posts

Parintele perfect

Astazi, mai mult ca niciodata, parintii simt presiunea societatii sa performeze in aceasta calitate...

Cum sa ne eliberam de trecut

Metoda Constelatiilor familiale deja e cunoscuta si apreciata de majoritatea psihoterapeutilor, psihologilor si traineri-lor....

Demersul psihanalitic

  Totul incepe cu decizia…este o decizie aparent simpla, care insa ascunde o elaborare...

Rolul familiei

Rolul familiei în dezvoltarea copilului/adolescentului este vital. Pe lângă faptul că îi asigură toate...

Workshop Parenting

Workshop parenting Dificultatile parintilor in lumea copiilor. Va invit, cu drag, sa exploram impreuna...

Comments are currently closed.

Top