People Develop Center - Terapie Aba, psihoterapie si logopedie copii, adolescenti si adulti

Andreea Roman

Psihoterapeut:

Ghidată de pasiunea pentru bunăstarea şi sănătatea mentală a celor ce îi solicită ajutorul, este Masterandă în Psihologie Clinică şi Intervenţie Psihologică, membră în cadrul Colegiului Psihologilor (COPSI) ca psiholog clinician (psihodiagnostic, evaluare psihologică şi intervenţie clinică).

Specializată în consiliere pentru dezvoltare personală şi vocaţională, capabilă să înţeleagă şi să ajute în gestionarea eficientă a situaţiilor solicitante prin care treceţi, implicându-se în fiecare etapă a procesului therapeutic, fiind o fire înţelegătoare, empatică şi deschisă, având peste 200 de ore de dezvoltare personală.

În curs de formare în cadrul Sociatăţii de Psihodramă J.L. Moreno, pentru a dobândi noi metode ce pot fi folosite în cadrul procesului psihoterapeutic. Psihodramă fiind o abordare eclectică, ce este uşor de transpus în spaţiul cotidian, având efect de lungă durată şi făcând posibilă intervenţia pe o gamă variată de simptomatologii şi diagnostice, atât la nivel de grup cât şi individual.

Top